JADŁOSPIS 14 - 18 WRZEŚNIA 2020R.
P O N I E D Z I A Ł E K 14.09.2020.
- Ryż jaśminowy
- Pierś z kurczaka w sosie słodko-kwaśnym
- Surówka z kapusty pekińskiej, marchwi z sosem winegret
- Soczek wieloowocowy w kartoniku / woda w butelce
- Arbuz
W T O R E K 15.09.2020.
- Ziemniaki gotowane z koperkiem
- Kotlet schabowy
- Mizeria / marchewka czerwona i żółta w plastrach gotowana na parze
- Kisiel wiśniowy / woda w butelce
- Śliwka
Ś R O D A 16.09.2020.
- Kluski leniwe z masełkiem
- Sałatka grecka
- Koktajl jagodowo –bananowo -truskawkowy / woda
- Kinder Bueno
C Z W A R T E K 17.09.2020.
- Kasza jęczmienna
- Boeuf strogonow z wołowiny
- Sałatka szwedzka / kalafior gotowany
- Sok tłoczony ze świeżych owoców / woda w butelce
- Banan
P I Ą T E K 18.09.2020.
- Ziemniaki gotowane z koperkiem
- Ryba Miruna smażona w panierce
- Surówka z kapusty kwaszonej i marchwi / brukselka gotowana
- Kompot truskawkowy / woda w butelce
Zastrzegamy zmiany w jadłospisie!
Środki spożywcze użyte do produkcji potraw mogą zawierać następujące alergeny: zboża zawierające gluten, soje, mleko, jaja, orzechy, seler, gorczyce, nasiona sezamu, dwutlenek siarki i siarczyny.