P O N I E D Z I A Ł E K 27.01.2020
- Zupa ogórkowa
- Ziemniaki gotowane
- Pierś z kurczaka saute w ziołach
- Sałata z rzodkiewką , szczypiorem i sosem jogurtowym / marchewka żółta i czerwona w plastrach
- Sok tłoczony jabłko-malina / woda / woda z cytryną
- Mandarynka
W T O R E K 28.01.2020
- Zupa kalafiorowa
- Kopytka
- Schab pieczony w sosie własnym
- Marchewka tarta z jabłkiem z nutą pomarańczową / brokuły gotowane na parze
- Kompot śliwkowy / woda / woda z cytryną
- Jabłko
- Herbatniki
Ś R O D A 29.01.2020
- Barszcz ukraiński
- Ryż zapiekany z jabłkiem i cynamonem
- Herbata z cytryną / woda / woda z cytryną
- Winogrono
C Z W A R T E K 30.01.2020
- Zupa fasolowa z łazankami
- Ziemniaki gotowane
- Gołąbek w sosie pomidorowym
- Surówka z warzyw mieszanych
- Kompot truskawkowy / woda /woda z cytryną
- Gruszka
- Danio do kieszonki
P I Ą T E K 31.01.2020
- Zupa zacierkowa
- Ziemniaki gotowane
- Ryba po grecku
- Ogórek kwaszony
- Sok pomarańczowy / woda / woda z cytryną
Zastrzegamy zmiany w jadłospisie!
Środki spożywcze użyte do produkcji potraw mogą zawierać następujące alergeny:
zboża zawierające gluten, soje, mleko, jaja, orzechy, seler, gorczyce, nasiona sezamu, dwutlenek siarki i siarczyny.